5 redenen waarom je wél een makelaar in moet schakelen – Tip van de week

5 redenen waarom je wél een makelaar in moet schakelen – Tip van de week

Zelf je huis verkopen of met hulp van een lokale makelaar?

GROOT AANTAL ZOEKERS | SNELLE VERKOOP | GOEDE PRIJS | KWALITEIT EN DESKUNDIGHEID | EMOTIE | ONTZORGEN

 

Overweeg je om jouw huis te verkopen? Dan vraag jij je misschien wel af waarom je een makelaar zou inschakelen voor het verkopen van je woning. Een makelaar inhuren kost namelijk geld en in een drukke huizenmarkt worden de woningen snel verkocht. Soms kiezen mensen er zelf voor om hun huis zelf te gaan verkopen, zonder gebruik van een makelaar. Maar zou dit een verstandige keuze zijn? Wij vertellen hier waarom:

Wilt u binnen nu en 5 jaar verhuizen maar u wilt nog niet vast zitten aan een makelaar? Probeer KeyValley gratis en vrijblijvend:

Bied uw woning aan

1. Een groot netwerk

Een makelaarskantoor heeft een groot aantal zoekers in hun eigen beheer. Deze zoekers krijgen bepaalde gewenste regio’s en woonwensen en vervolgens krijgen ze het actuele aanbod vrijblijvend toegestuurd. Er zit altijd een grote kans in dat er binnen deze zoekers een potentiële koper tussen zit.

2. Ontzorgen
Het klinkt zo eenvoudig, een snelle woningverkoop, en dat ook nog eens tegen de beste prijs. Maar dat is zeker niet altijd het geval. Er komt veel papierwerk om de hoek kijken en om het nog geen eens hebben over de kostbare tijd die je verliest met het bijhouden van de administratie. Een makelaarskantoor helpt je en ontzorgt je als verkoper. Daardoor kun jij je vooral op belangrijkere zaken focussen.

3. Stigma
Er is een stigma dat makelaarskantoren best prijzig zijn. Echter, als je teveel of te weinig voor je nieuwe huis betaald kost het nog veel meer geld. Een makelaar kan ervoor zorgen dat je je huis voor een redelijke prijs koopt en ook nog genoeg krijgt voor je huidige woning.

4. Deskundigheid
Wanneer je kiest voor een makelaar, kies je voor kwaliteit en een team deskundigen. Een makelaar uit jouw eigen regio kent als geen ander de lokale huizenmarkt en is vooral bekend met de regelgeving.

Wist u dat KeyValley duizenden woningen aangeboden heeft die nergens anders aangeboden zijn? Bekijk nu ons woningaanbod:

Bekijk aanbod

5. Goede onderhandeling
Wanneer je gaat kiezen voor een makelaar, kies je met je gevoel. Je moet immers de klik met diegene hebben en zeker weten dat hij/zij je behoeftes voorziet. 

 

 

Gerelateerde posts

‘Huurders commerciële sector hebben vaker last van slechte isolatie’

In de commerciële sector zijn huurders vaker ontevreden over de isolatie van hun woning. De...

Verder lezen

Om deze redenen moet je de vuile vaat niet voorspoelen

Dit is waarom je vuile borden en bestek niet moet voorspoelen voordat het in de vaatwasser gaat Op...

Verder lezen

Waarom je handdoeken voortaan beter kunt rollen in plaats van vouwen

Handdoeken oprollen heeft veel voordelen Veel mensen vouwen hun handdoeken altijd op nadat ze uit...

Verder lezen