5 redenen waarom je wél een makelaar in moet schakelen – Tip van de week

5 redenen waarom je wél een makelaar in moet schakelen – Tip van de week

Zelf je huis verkopen of met hulp van een lokale makelaar?

GROOT AANTAL ZOEKERS | SNELLE VERKOOP | GOEDE PRIJS | KWALITEIT EN DESKUNDIGHEID | EMOTIE | ONTZORGEN

 

Overweeg je om jouw huis te koop te zetten? Dan vraag jij je misschien af: “waarom een makelaar inschakelen voor het verkopen van mijn woning?” Een makelaar inhuren kost geld en in een oververhitte huizenmarkt worden de woningen snel verkocht. Soms kiezen mensen ervoor om hun huis zelf te verkopen, zonder makelaar. Maar is dit een verstandige keuze? Hendriks Makelaardij vindt van niet, wij vertellen hier waarom:

Wilt u binnen nu en 5 jaar verhuizen maar u wilt nog niet vast zitten aan een makelaar? Probeer KeyValley gratis en vrijblijvend:

Bied uw woning aan

1. Groot netwerk
Een makelaarskantoor heeft een groot aantal zoekers in eigen beheer. Deze zoekers krijgen voor de gewenste regio en woonwensen het actuele aanbod vrijblijvend toegestuurd. Een grote kans dat er binnen deze zoekers een potentiële koper tussen zit.

2. Ontzorgen
Het klinkt eenvoudig, een snelle verkoop tegen de beste prijs. Maar dat is zeker niet het geval. Er komt veel papierwerk bij kijken om nog maar te zwijgen over de kostbare tijd die je verliest met het bijhouden van de administratie. Een makelaarskantoor ontzorgt je als verkoper. Daardoor kun jij je op belangrijkere zaken focussen.

3. Stigma
Er is een stigma dat makelaarskantoren duur zijn. Echter, teveel voor je nieuwe huis betalen of te weinig voor je huis krijgen kost nog veel meer geld. Een makelaar zorgt ervoor dat je huis voor een redelijke prijs koopt en genoeg krijgt voor je huidige woning.

4. Deskundigheid
Wanneer je kiest voor een makelaar, kies je voor kwaliteit en deskundigheid. Een makelaar uit jouw regio kent als geen ander de lokale huizenmarkt en is bekend met de regelgeving.

Wist u dat KeyValley duizenden woningen aangeboden heeft die nergens anders aangeboden zijn? Bekijk nu ons woningaanbod:

Bekijk aanbod

5. Goede onderhandeling
Wanneer je kiest voor een makelaar, kies je met je gevoel. Je moet immers de klik hebben en zeker weten dat hij/zij je belangen behartigt. Doordat makelaars niet emotioneel betrokken zijn bij de woning, blijven zij zakelijk en zorgen daardoor voor een goede onderhandeling.

 

 

Gerelateerde posts

Je woning warm houden in de koude dagen. Hoe doe je dit?

Dat het buiten guur is, vinden we doorgaans niet zo erg. Zolang we er binnenshuis maar niet al te...

Verder lezen

Energieprijzen stijgen enorm!

De energierekening stijgt in 2019 behoorlijk. Het jaartarief gaat naar schatting gemiddeld zelfs...

Verder lezen

Keytip! Hoe maak je je woning gezonder

Voor veel Nederlanders is de start van een nieuw jaar het begin om gezonder te leven. Dat kan...

Verder lezen