Copyright ©2020 KeyValley. Alle rechten voorbehouden.

Hoe werkt het?

Aanbieden, of interesse laten blijken zonder te moeten

Hier ziet u stap voor stap hoe KeyValley werkt voor woningzoekende en woningeigenaren.

Ik zoek een woning op KeyValley:

Stap 1. 

Bij KeyValley vindt u twee verschillende typen woningen. Woningen die nu beschikbaar zijn en woningen die in de toekomst beschikbaar worden. In beide gevallen kunt u kosteloos in contact komen met de eigenaar van de woning via KeyValley. Via onze zoekmachine ziet u alle woningen die wij op dit moment aanbieden. U kunt de woningeigenaar niet via de zoekmachine benaderen, omdat KeyValley op dit moment onderhoud pleegt aan het systeem. 

Stap 2. 

Op dit moment is het alleen mogelijk om een gratis zoekopdracht te plaatsen bij KeyValley. Hier kunt u aangeven waar u een woning zoekt en voor welke prijs. 

Stap 3. 

Vervolgens krijgt u wekelijks een woning in uw inbox die matcht met de door u geplaatst zoekopdracht. 

Stap 4. 

Zodra u een woning ontvangt die uw interesse heeft, kunt u bericht sturen naar de eigenaar van de woning om bijvoorbeeld een afspraak in te plannen voor een bezichtiging. 


Stap 5. 

Vervolgens zal de eigenaar reageren op uw vraag/opmerking/verzoek, zodat u vervolgens kunt toewerken naar een succesvolle aankoop van uw nieuwe woning. 

PLAATS EEN ZOEKOPDRACHTSTARTEN MET AANBIEDEN

Ik wil mijn woning op KeyValley hebben:

Stap 1. 

Bij KeyValley uw woning aanbieden, ook al staat uw woning (nog) niet te koop. Zo kunt u de interesse in uw woning peilen, alvorens u de beslissing maakt om uw woning te verkopen. Zo hebben wij een handig stappenplan, waar u vrijblijvend kunt aangeven per wanneer u zou willen verhuizen en voor welke prijs u bereid bent om te vertrekken uit uw woning. Vervolgens zorgen wij ervoor dat de woning in onze zoekmachine komt te staan.

Stap 2. 

U ontvangt bericht wanneer een (concrete) koper zich heeft gemeld voor uw woning. U kunt altijd zelf beslissen hoe u omgaat met de interesse van de koper. De koper moet aangeven per wanneer hij of zij in uw woning zou willen wonen. U bepaalt zelf of u dit goedkeurt, of juist afwijst. 

Stap 3. 

Zodra u de aanvraag van de koper goedkeurt, vragen wij de koper om het telefoonnummer te vermelden. Daarnaast krijgt de koper ook de mogelijkheid om een bod te plaatsen of een bezichtiging in te plannen. Dit is de laatste stap voor de koper. U ontvangt bericht wanneer de koper dit heeft gedaan. Vervolgens kunt u het volgende doen in geval van:

> Bij een bod: Bod goedkeuren of bod afwijzen

> Bij een bezichtiging: Bezichtiging goedkeuren of afwijzen

> Bij een contactaanvraag: Uw telefoonnummer vermelden

Het is ons doel om u zo gemakkelijk mogelijk te verbinden aan de juiste koper voor uw woning. Zo vragen wij u altijd om uw telefoonnummer te vermelden, zodat KeyValley u en de koper verder kunnen begeleiden in het verkoopproces. 

Contact met KeyValley:

Liever iemand spreken, of een vraag stellen waar wij geen antwoord op geven?

Zie hieronder de verschillende contactmogelijkheden:

           U kunt met ons chatten

           U kunt ons een bericht sturen

Ga met behulp van de onderstaande knop naar onze contactpagina:

CONTACTPAGINA