Copyright ©2019 KeyValley. Alle rechten voorbehouden.

Hoe werkt het?

Is uw vraag nog niet beantwoord? Bekijk dan onze veelgestelde vragen:

Aanbieden, of interesse laten blijken zonder te moeten

Hier ziet u stap voor stap hoe KeyValley werkt voor woningzoekende en woningeigenaren.

Ik zoek een woning op KeyValley:

Stap 1. 

Bij KeyValley vindt u twee verschillende typen woningen. Woningen die nu beschikbaar zijn en woningen die in de toekomst beschikbaar worden. In beide gevallen kunt u kosteloos contact aanvragen met de eigenaar van de woning via KeyValley. Zodra u een straat in onze zoekmachine ziet waar u wel zou willen wonen, klikt u op 'ontdek het nu'. 

Stap 2. 

Vervolgens wordt u verwezen naar een pagina waar u uw naam en e-mailadres kenbaar kan maken, om erachter te komen welke woning in de straat op de markt komt. Zodra u het e-mailadres en uw naam heeft ingevuld, wordt u verwezen naar de pagina waar het huisnummer van de woning staat in de door u gekozen straat. Hier vragen wij aan u per wanneer u in de woning zou willen wonen. Hiermee rondt u de aanvraag af. 

Stap 3. 

Na het afronden van uw aanvraag, nemen wij contact op met de eigenaar van de woning. Aan de eigenaar vragen wij of uw ideale verhuismoment past bij de verhuisstrategie die hij of zij in gedachte heeft. Zodra dit het geval is, ontvangt u hierover bericht.

Stap 4. 

Als de eigenaar van de woning akkoord is met uw aanvraag, vragen wij u om uw telefoonnummer te vermelden. Vervolgens heeft u de mogelijkheid om een bod te plaatsen, of een bezichtiging in te plannen. 


Stap 5. 

KeyValley zal het vanaf hier oppakken, door zowel u als de eigenaar van de woning te bellen en het aankoopproces verder af te ronden. 

STARTEN MET ZOEKENSTARTEN MET AANBIEDEN

Ik wil mijn woning op KeyValley hebben:

Stap 1. 

Bij KeyValley uw woning aanbieden, ook al staat uw woning (nog) niet te koop. Zo kunt u de interesse in uw woning peilen, alvorens u de beslissing maakt om uw woning te verkopen. Zo hebben wij een handig stappenplan, waar u vrijblijvend kunt aangeven per wanneer u zou willen verhuizen en voor welke prijs u bereid bent om te vertrekken uit uw woning. Vervolgens zorgen wij ervoor dat de woning in onze zoekmachine komt te staan.

Stap 2. 

U ontvangt bericht wanneer een (concrete) koper zich heeft gemeld voor uw woning. U kunt altijd zelf beslissen hoe u omgaat met de interesse van de koper. De koper moet aangeven per wanneer hij of zij in uw woning zou willen wonen. U bepaalt zelf of u dit goedkeurt, of juist afwijst. 

Stap 3. 

Zodra u de aanvraag van de koper goedkeurt, vragen wij de koper om het telefoonnummer te vermelden. Daarnaast krijgt de koper ook de mogelijkheid om een bod te plaatsen of een bezichtiging in te plannen. Dit is de laatste stap voor de koper. U ontvangt bericht wanneer de koper dit heeft gedaan. Vervolgens kunt u het volgende doen in geval van:

> Bij een bod: Bod goedkeuren of bod afwijzen

> Bij een bezichtiging: Bezichtiging goedkeuren of afwijzen

> Bij een contactaanvraag: Uw telefoonnummer vermelden

Het is ons doel om u zo gemakkelijk mogelijk te verbinden aan de juiste koper voor uw woning. Zo vragen wij u altijd om uw telefoonnummer te vermelden, zodat KeyValley u en de koper verder kunnen begeleiden in het verkoopproces. 

VEELGESTELDE VRAGEN

Woning op KeyValley

Woning aanbieden

Aanbod op KeyValley

Ons aanbod

Makelaars

Makelaar vinden

Hypothekers

Krijg hypotheekadvies

Woning op KeyValley

Woning aanbieden

Aanbod op KeyValley

Ons aanbod

Makelaars

Makelaar vinden

Hypothekers

Krijg hypotheekadvies

Uw woning aanbieden, of zoekt u een woning?

Maak hieronder uw keuze:

Woning zoeken

HOE WERKT ZOEKEN
HOE WERKT AANBIEDEN

Woning aanbieden

Contact met KeyValley:

Liever iemand spreken, of een vraag stellen waar wij geen antwoord op geven?

Zie hieronder de verschillende contactmogelijkheden:

           U kunt met ons chatten

           U kunt ons een bericht sturen

Ga met behulp van de onderstaande knop naar onze contactpagina:

CONTACTPAGINA